|
![]() |
#1 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
Adapter za 2.5" HDD
dakle radi se o tome da sam kupio laptop bez hdd i dodjem doma i vidim da nije standardni konektor nego neki od laptopa!ima ga za kupit na ebayu,ali mi se neda s tim zezati.dali netko zna kako da to spojim drukcije?dali da samo zbrikam vodove?jer na lapu ih ima 22,a na hdd 44pin,pa po nekoj logici bi to mogao zbrikat i radilo bi ili?evo link na sliku http://cgi.ebay.com/Toshiba-Satellit...3%3A1|294%3A50
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Netko je na tržnici ovih dana prodavao nekakav adapter za 2,5" hardove. Doduše, taj je imao i molex na sebi, ali pretpostavljam da bi ga se moglo preurediti u ono što tebi treba.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
da ne pase mi nista takvo,sve sam pregledao....ali narucio sam malo prije sa ebaya original!
Those who believe in telekinetics, raise my hand! Zadnje izmijenjeno od: huzo. 18.02.2009. u 17:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
ma kuzim ja to..hard ima standard pinove ali na lapu nije ata nego ima taj neki svoj konektor kojem treba adapter kuzis....i sad sam ja promatrao taj konektor na lapu i skuzi da i on ima 44pina,nisam to prije vidio...teoretski bi to mogao zicama pospajat i polemit ili skinut negdje ata konektor sa nekog lapa drugog i prelemit na maticnu ali moram raskopat cjeli lap ali neda mi se...narucio sam tu od jednog lika koji narucuje preko ebaya pa cekam da mi dodje...bum se strpio..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|