|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
(riješeno) WD 6401AALS neće u SATA II
Matična P35-DS3R, ima 3 narančasta (sata1) i 1 ljubičasti (sata2) port. U šta god ja stavio hard, burst speed ne prelazi 170 mbps. Pretpostavljam da stoji u sata1 modu. Hard nema nikakve jumpere stavljene, any ideas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Da li ti nesto stvarno smeta kod tog harda ili samo jedna (nebitna BTW) brojka u HD Tune-u ... ![]() Meni baca jos manje na FALS-u, pa me boli briga ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Druga stvar je ta sto je to skoro potpuno nebitan test.
![]() |
![]() |
#4 |
UNDERTAKER
Datum registracije: Feb 2009
|
Ovako P35-DS3R ima 6Narančastih i 2 ljubičasta konektora Svih 6 narančasth su pod kontrolom SATA2 čipa i propusnost im je uvijek ista 3Gb/s, ali deki diskovi su limitirani jumperom na 1,5Gb/s. Ljubičasti utori su Esata(eksternalsata) također pod kontorlom SATA2 čipa i njihova propusnost je 1Gb/s. ja sam imam istu matiču u kompu i isprobao sam sve i svašta ali uvelike mi je pomogla knjigica koja je došla sa matičnom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Svi konektori na toj maticnoj su SATA2 3 Gb/s, a jedina je razlika sto su narancasti pod ICH9R-om dok su ljubicasti po JMicron a.k.a. "Low performance" kontrolerom ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Fala, to je popravilo stvar. Jao, preletio sam taj manual prije oko godine i po, i zakleo bi se da je pisalo da su ljubičasti brži XD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|