|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) Muke sa SCSI HDD-om
Imam MBO Asus P2B-S http://www.motherboard.cz/mb/asus/P2B-S.htm sa najnovijim biosom ![]() ![]() a u biti HDD je 34GB. Problem je u tome kad uđem u SCSI utulity HDD mogu verificirati i formatirati i sve je OK ali kad dižem comp onda mi se dešava da mi HDD koji je vrisnuo pokaže ![]() a ova dva starija kao što je prikazano na slici.Kada priključim samo jedan od ovih starijih HDD-a sa bilo kojim alatom da idem nekaj raditi ne prepoznaje HDD i nemogu ništa instalirati na njega jer ga niti jedan operativni sistem ne vidi ili ga vidi kao gore na slici 1930 MB.Comp se normalno buta sa SCSI CD roma ali imam problem sa ova dva HDD-a.Pa vas molim ak mi neko može malo pomoči oko toga kako instalirati XP i da mi oba diska budu upotrebljiva u punom formatu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Palačinke nemaju kosti!
Datum registracije: Oct 2005
|
Jesi li terminirao diskove?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Sa SCSI sam na Vi pa neznam kako to napraviti pa bi te zamolio da mi malo pojasniš kako to napraviti.Upravo sam uspio instalirati Linux SUSE11 i sve je bilo dobro dok nisam restartao sistem.Tada mi je izbacio puruku BOOT FALIURE. Znači da nije našao butabilni disk.Zato bi molio da mi neko pomogne bilo tu preko foruma bilo na pvt preko poruke kako da osposobim da diskovi rade normalno.Unaprijed se zahvaljujem Zadnje izmijenjeno od: ggarfild. 05.02.2009. u 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Riješio sam problem na taj način da sam kabel spojio na drugi konektor na ploči.Inače ima ih 3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|