|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Problem s paljenjem - sustav se ne diže
znam da je malo bezveze kaj s prvim postom davim s nekim problemima, ali ovo me vech lagano izluduje.. uglavnom prije par dana mi se pocheo deshavat ovaj zaista chudan problem..upalim komp, svi ventilatori i lampice pochnu radit, ali slike na ekranu nema..jedino ledica od harda uopche ne pokazuje znakove zhivota i sustav se ne dizhe...nakon par paljenja i gashenja komp jednostavno proradi, digne se bez problema i radi bez problema..nikakva smrzavanja, rushenja niti bilo kakvih poteshkocha u radu nema..ponekad ga tak moram palit/gasit i 10tak puta, a ponekad se jednostno upali iz prve..napajanje je novo fortron 700w, plocha je gigabyte p-45 chipset, core2duo e8500, 8800gts 512....dosada nisam imao nikakvih problema i sve radi super jednom kad se prokleta stvar upali..imali netko bilo kakvu ideju u chemu bi mogao biti problem? dali plocha rikava? ipak napajanje mozhda? ja stvarno neznam... EDIT BY MOD: Ti nisi bio u školi kad su se učila slova š, đ, č, ć i ž? Ili nemaš pametnijeg posla pa baš voliš umjesto jednog slova pisati dva? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 31.01.2009. u 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ja sam imao takav problem i to je bilo napajanje...nije da je bilo preslabo nego su mu se napuhnuli kondenzatori...pa provjeri si napajanje...tj probaj ištekat hdd pa ga upalit...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|