|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() zna li netko sa sigurnoscu koji je bios za x800 xt pe PAL? malo me gnjavi sto svaki put moram rucno detektirat TV, brijem da je to zato sto koristim NTSC bios.... thanx unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
pa skini orig bios s neta ili programom za flashanje spremi bios s grafe, otvori ga radedit-om i prebaci iz ntsc u pal http://www.radeon2.ru/radedit_eng.html btw. nemoras radit s radedit-om, vidim da ga bas nisu update-ali, probaj nac neki drugi bios editor, ali kolko se sjecam, s atiflash programom za flashanje, samo trebas jos nes dodat u nastavku, googlaj malo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
hmmm...nakon guglanja zakljucih da bi islo eventualno sa raBIT-om, ako se ne varam. i to je znaci to? samo mu izmijenjam NTSC u PAL? i to ziher hoda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
100% ziher, to je prva stvar koju ja napravim kad dobim ntsc grafu ![]() istina, to sam radil na 9000 pro s radeditom, kojeg ocito nisu bas nes updejtali, tak da potrazi neki noviji bios editor i to ti je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
nazalost ne igra....ne mogu uopce pristupiti tv-standard tab-u.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pošto je u pitanju skroz nova grafa možda ti treba novija verzija editora. Sačekaj malo, neko ga bude izbacio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|