|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Ovako imam veliki problem sa laptopom navedenom u naslovu. Problem je takav da kad ga upalim on normalno digne sistem,spoji se na net,logira sam na msn ali ja nemogu nista s njim jer mi neradi tipkovnica i niti jedan USB utor,nemogu uci ni u bios,nemogu bootat CD i pokusat snimit nove wine,neradi ni mis.. Zvao sam jeda od servisa i frajer mi je rekao da je lako moguce da je otisla maticna i da se to ne isplati popravljati...ja ne zelim vjerovat u to pa molim vas ako se neko kuzi malo vise i ako ima kakvu ideju bio bi mu vrlo zahvalan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
stavi eksternu tipkovnicu u ps2 port i vidi dali ce radit.ak ne onda ti je riknuo kontroler na maticnoj vjerovatno ili neki opamp sto bi se i moglo popravit ali to nitko ne radi jer je prekomplicirano i cesto nemoguce.a mozda je samo neki mosfet u napajanju i sad jedan dio komponenti nema napajanja,ali to su samo nagadanja....inace maticna ti je oko 2000-2500kn...ako ga budes prodavao za jeftine novce,meni za dijelove javi se na PM.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
apsolventus
Datum registracije: Oct 2008
|
gugl kaže da to dosta čest problem na tom laptopu i da je matična kriva i da se događa otprilike nakon godine i pol korištenja nabrzinu, jedino ova 2 rješenja: Hard power-off (hold the power button until the laptop turns off) Unplug the AC adaptor Remove the battery Plug in the AC adaptor Hold ctrl and turn the power on. or ctrl+esc and turn the power on. You should arrive at a black screen. Hard power-off again, then turn the power on. jedan kaže da mu prima f2 za ulazak u bios. samo izađe iz biosa i tad radi...do sljedećeg paljenja
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Tnx decki na odgovorima al PS2 utor nemam tako da to nemogu isporbati, a ono dolje nepali na zalost...dobijem black screen ali nemogu u bios... jbg nemam vise ideja.. skuzio sam i ja da se taj model jako kvari i mom je tek 1,5 god i imam jos garanciju ali mi ju nece priznat jer sam ga kupio u Austriji.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
greška ti je na matičnoj,northbridge ic,čest kvar na tom laptopu |
![]() |
![]() |
|
|