|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kreiranje zajedničke mreže 3 računala (wireless)
Imam tri računala. Svi imaju pristup na internet preko wireless mreže. Međutim, htio bi omogućiti razmjenu dokumenata preko routera iliti workgroupe. Jednom sam to već radio al sam totalno zaboravio što sam i kako sam radio. Zanima me što trebam napraviti na računalima. Dođem do network connectiona i krenem na set up home network al onda je totalna zbunjola. Trebam imati isto ime grupe. Al kako se povezati. Ma neznam ni kako bi pitao ![]() Dakle, što i kako od početka. Ako netko ima živaca ili ima link na kvalitetniji opis, bio bi mu zahvalan.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Control panel -> Network Connections -> Network Setup Wizard -> Next -> Next -> Odaberi drugu opciju -> Upiši computer name ili ostavi kako je -> za Workgroup name stavi workgroup -> na kraju odaberi onu zadnju opciju i Finish. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Samo vi koristite mirkov wizzard, to je put u propast. A da pogledaš File & Printer Share u bibliji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Uspio sam jučer složiti i radi bez problema. Mogu ispisivati dokumente s lapa itd. Nego, gdje mogu podesiti da mogu promijeniti privacy na datoteke, npr my documents? Trenutno mi je ta opcija zasivljena (nedostupna).
![]() |
#6 |
Premium
|
Windows Explorer -> Tools -> Folder Options -> View -> na kraju isključi Use simple file sharing. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nisam se ni zahvalio. ![]() Thx još jednom!
![]() |
#8 |
Premium
|
Ma nema problema, i drugi put. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|