|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
(riješeno) Problem sa bootanjem....
imam problem sa kompom... prvo mi je javljalo onu poruku NTLDR i missing, kopirao sam NTLDR i NTDETECT.COM u c:\.... kad sam to uradio onda mi je izbacivalo poruku "invalid boot.ini loading from c:\windows" i pocne bootat al onaj logo windowsa se pojavljuje jako sporo i onda se restarta komp i tako stalno... pa sam i boot.ini kopirao u c:\ i onda dobijem izbornik u kojem mogu birat windows xp pro i kad ga izaberem opet restarta pc... kako da sredim problem??? nemogu ni u safe mode uc.. ista stvar, restarta pc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Koja je to konfa u pitanju ova u sigu?Jesi provjerio (ram i hdd) je li sve ok s tim? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Intel Core 2 Duo E6550, 2 GB DDR2, HDD 320 GB SATA-II, GeForce 8600 GT 256 MB... neznam sad tocno koja je maticna.... ram radi u drugom pc super, a hard je valjda dobar... spojim ga na drugi pc i ocitava sve kako treba... samo sto nece dic xp... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi Hiren's Boot CD i istestiraj hard s alatom proizvođača. Druga solucija je popravak vindoza - ideš kao instalirati nove vindoze i prije same instalacije te pita hoćeš li popraviti postojeće ili staviti nove. Odabereš popravaka. Treća solucija je reinstal vindoza.
![]() |
#5 |
Premium
|
hard je u redu... repair nemogu , nemam cd-a od tih windowsa, a kad drugi cd ubacim nema mi repair.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
btw. Evo uspio sam sve sredit.... napravio sam rebuild boot.ini ( u recovery console upises naredbu "bootcfg /rebuild"), onda mi se pojavio repair windowsa... repairo windowse i sve sljaka.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|