|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
HP compaq 6735s network controller problem
Pozdrav good people.. Digao sam sistem na novo jucer, i planirao sam instalirati drivere za internet tj. wireless network controller, kako bih mogao ostale drivere skinuti.No Device manager tvrdi da je "network controller" bez drivera i ima zutu ikonicu sa upitnikom.Ja sam prosao drivere na stranici od hp-a ali nista nazalost. Slika je prilozena ispod na linku : http://img110.imageshack.us/my.php?i...oblemhpqw2.jpg Googlao sam malo pokusao sam par kombinacija koje su pomogle drugim ljudima, no za mene je neuspjesno. Hvala na razumijevanju
![]() |
#2 |
Registered User
|
Rijesio sam ovaj gore navedi problem, no sada se javio drugi. U "network connections" mi se napravilo"wireles local area connection2" i crveni X je na njemu i kaze not avaiable. U CMD.-u kad upisem IP CONFIG kaze da je je "media dissconected". Sta bi to moglo biti?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skini ROMPaq, odaberi vrstu medija (USB memory stick, CD, DVD,...), bootaj notebook s tog medija i dalje će ti sve biti jasno. Notebook mora biti na punjaču.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|