|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Router - pali / gasi
Uglavnom spajam se preko routera na Internet, i na njega je spojen samo jedan PC(moj). Router radi u bridge modu, što znači da je stalno praktički online bez potrebne manualne konekcije. E sad, pošto su mi otišla već u vječna lovišta 2 T-comova routera (Zyxel i D-link), a sad imam Thompsonov Speed-Link, razgovarao sam s jednim T-comovim radnikom (operater koji izlazi i okolo priključuje routere i obavlja poslove priključivanja) o paljenju i gašenju routera kad ga se ne koristi. Zanima me, recimo jeli vi preko noći ili kad vam je PC ugašen, skupa s njim ugasite i router? Na "ugasiti" mislim na onu sklopku iza njegovog kucista koja ga ugasi u cjelosti. Ja dosad nikad, samo bi ugasio PC i to je to... i mislim da je tako ispravno, dok ovaj operater vodi neku spiku da su mi dva zadnja routera otišla od "pregrijavanja" i da bi to trebalo gasiti kad se ne koristi PC. Mišljenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Imam elcon-ov ruter nekih 4 godine. Nikad ga nisam gasio i radi bez greske. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nije ga potrebno gasiti, to je uređaj koji je napravljen da stalno bude u funkciji. Ugasi jedino ako ti munje pucaju u blizini kuće da ne bi i ovoga morao mijenjati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Takvi se uređaji u pravilu ne isključuju, pogotovo ako pružaju više usluga… |
![]() |
![]() |
|
|