|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() frendu se desava sljedece,znaci kad upali komp i dok je zaslon jos crn pojavi mu se sljedece unlock the key jel ima tko ideju sto bi moglo biti?? p.s. novi sam pa sry ak sam fulao podforum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bok, Prva stvar koja mu se pojavi kad upali kompjuter je jedna linija teksta gdje pise "Unlock the key"? Pa sta bude kad iskljuci (isteka kabel) tipkovnicu pa upali komp? Koliko je star kompjuter? Ime maticne ploce, procesor...? Da li se je probao reset biosa? Od kad mu se to počelo dešavati?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
da to sam mu i ja rekao da iskljuci pa ukljuci,kaze da je sve probao resetat,totalno iskopcat,istekat ustekat tipkovnicu,pristekat drugu i nista mu ne pomaze...pa sam ja poceo sumnjat ili na utor ili na MBO...sto vi mislite?? P.S. nema tipkovnice hh kak da ude u BIOS lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Za resetiranje biosa ne treba tipkovnica. Otvara se kompjuter i kratko spaja odredeni kontakt pomocu jumpera. Neka konzultira upute koje je dobio uz maticnu plocu. Valda ce to pomoci. Ako ne, bilo bi dobro da znamo ime maticne ploce...
![]() |
#6 |
Premium
|
sry pitat cu ga al sumnjam da zna hh ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|