|
![]() |
#1 |
doktor
Datum registracije: Sep 2004
|
koji hladnjak za Batron 2500+
Namjeravam kupiti Bartona 2500+ i zelio bih ga dignuti na 3200+. Ima li sanse da mi to uspije sa nekakvim jeftinjakom tipa Falcon spireII, jer mi je budzet do kraja nategnut? usput, zna li itko kada HGSPOT dobiva novu posiljku hardvera, jer su sve ono sto sam ja zelio u konfigarciju prodali u zadnjih par dana. gogo
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Falcon baš i nije neki cooler, a što se tiće HGa, nazovi i pitaj
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Spireov Falcon Rock II je vjerojatno najbolji cooler za te pare. Temperatura će svakako bit veća nego sa Zalmanom, ThermalRightom, ali ne previsoka. Evo meni se neki jeftini aluminijski Titan cooler prilično dobro bori sa procom na 1.75V; temperatura je oko 45-50 stupnjeva pod opterećenjem. Bartonu je default 1.65V pa ne bi trebalo biti problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
A na kojoj ploci? Na mojo an7 svaki je iso na default naponu. Bas svaki. Bas je prijo kupio konf slican mome u diskontu i dignuo sam bartona bez beda. Ne znam kada je proizveden ali mislim da je novija proizvodnja. Jos je mirisala plastiko oko jezgre. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|