|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Spajanje laptopa i kompjutera (malo zamršena situacija)
Već sam jednom uspio spojiti laptop i komjuter. Tada su oboje bili žicom povezani na ruter. I mogao sam dijeliti datoteke i printer najnormalnije. No, sada imam bežični ruter i komp se spaja žičom na njega, a laptop bežično. I ne uspijevam ih spojiti. Mislim, oboje imaju internet- ali ne mogu napraviti mrežu da se dijele datoteke i printer. Upisao sam IP adrese (različite- naravno), DNS- ove, subnet mask i default gateway. Kod kompjutera na Local Area Connection, a na laptopu na Wireless Area Network Connection. Ima i komp mrežnu karticu. Napravio home network, pa probao i wireless network. I nikako ne uspijeva. Sve sam napravio kao i prije- ali neće ništa prepoznati. Ima li nekakva posebna napomena za takvo povezivanje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Hvala na silnim odgovorima- uspio sam ![]() Može lock (da se ne bi skupilo još postova u ovoj temi). Da, to sam riješio tako da sam ih ponovno samo povezao kablom (samo ušteao kabel u oboje- nisam ništa namještao) i sami su se nekako namjestili za rad bez kabla. ![]() Zadnje izmijenjeno od: georgy. 26.02.2009. u 20:16. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|