|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() Jedno kratko pitanjce na koje mozda netko ima i substantan odgovor, posebno ako je imao slican interni modem u laptopu. Frendu slozio masinu Thinkpad (recentan i u drugim postovima) navedeni model ima Lucent technology modem, prilicno dobar modem , stabilan i odlicno drzi vezu. Problem je sto te kvalitete pokazuje samo u Win98 i W2K (ponekad) Nakon sto sam stavio XP SP2 modem na svakih 150 puta (nije sala) spoji se i uredno logira. Jednostavno nemam racionalno objasnjenje zasto pravi probleme. Otvori vezu, dial, ...kad krene zvati na drugom broju stane i javi poznatu gresku : Error 676 ili zauzeto, jasno da nije niti zauzeto a za argument nije ni problem u centrali jer ga vozim citavi tjedan u autu i probavao sam (do sada) vise od 10-tak razlicitih lokacija i stalno isto : Error 676 ![]() Ima li netko neki pametan savjet? Da vam pomognem > svi drajveri zadnji, Bios stavljen novi , sve peterostruko provjereno ali stalno isto < |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
sta kaze kad kliknes query modem -> diagnostics tab? provjeri da ti je opcija wait for dial tone nije ukljucena... to zna radit gluposti... valjda si provejrio i broj koji zove? bez suvisnih prefixa samo 07***00000 spojen dobro?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
XP SP2 je odgovor. Ima problema s povelikim brojem modema. Rješenje-ili odi na M$ stranice pa pogledaj možda su izbacili neki patch ili probaj disejblati securiti centar pod windozama pa onda probaj, čini mi se da je on odgovoran za hrpu problema pod SP2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Da, na to sam posumnjao, ali na dobar si me put poslao. Poslao sam mail Lucentu i ozbiljno cu kad stignem to ispitati sa nekim patch-om, jer ovo ponasanje je nelogicno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako se ne varam - na IBM prijenosniku imaš backup particiju cijelih WIN-a zajedno sa svim driverima. Umijesto da se zajebavaš s normalnom istalacijom - digni install sa tog imagea i imaš WIN koji 100% rade ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Mislis sa onog repariranog ? ![]() Novi Seagate Momentus je ubacen frendu u masinu i pravi je zmaj, samo naravno nema nista od IBM-a ![]() Sredio sam stvar, malo sam se raspitao i da pohvalim firmu Megatrend i njihovog servisera Dalibora koji je odao tajnu da Lucent mora biti namjesten na regionalku kao UK !!!! Sad sve radi bez greske , zvuci glupo, ali radi !!!!! I sam sam ga stavio na Austria, ali samo povremeno je sljakao, na UK radi bez greske ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|