|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
miš mi randomski prestaje raditi na sekundu, dvije
Imam jedan naporan problem, svakih par minuta mi miš prestane raditi na sekundu. Pritom se čuje isti onaj zvuk kad ištekamo memory stick pa ga vratim natrag, kao da sam ručno miš istakao/utakao. Također, imam na jednom USB portu hub koji također svakih par dana misteriozne se "išteka" pa mi windowsi jave da mi jedan od uređaja na USB-u ne radi, zatim ga u roku od 5 sekundi ponovo prepozna ali me upozori da mi je hard disk koji je spojen na taj hub "hi speed USB device" i da ga uštekam u takav port jer na sporom će raditi sporo. Stvarno i jest istina, najednom je pristup stvarno usporen. Zatim ručno ištekam/uštekam port i sve dalje radi. Ali ovo s mišom je problematično. Što bi moglo biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
pad napona na USB-u? bilo da je uzrok u MBO ili PSU... probaj posuditi od nekoga usb hub koji ima svoj adapter, pa onda u njega uštekaj miš i hdd. na taj način ne trošiš 5V struju iz kompa već iz tog adaptera, pa vidi, možda ti to pomogne. edit: trebao bi ispuniti opciju moj komp, da se vidi koji PSU imaš i tako to... opisati kakav hdd si spojio na hub, jel to hdd bez svog napajanja ili je pak cijela ladica sa svojim adapterom.. itd. čitaj ovo i editiraj post dok ti ne zaključaju topic: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Hub ima vlastito napajanje, miš radi probleme ma gdje god ga uštekao, nije uštekan na hub. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
tako ti se ponaša i u XP i u Visti? (pošto vidim da koristiš oba OS-a) Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas