|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Epox 8RDA+ vs. ABIT AN7, Epox wins!
evo smo danas ja i Sky isprobavali kod mene moju ploču i došli do zaključka da moja ploča trpi veći FSB, točnije 222, dok je on na svojoj AN7 uspio 220! ![]() još moram napomenut da ja imam slabo napajanje i vjerujem da je ono bolje da bi i FSB išao još! da ne bi bilo zabune isprobavali smo na 2*256 njegovog Corsaira! ajde ako vam se da napišite koliko je tko uspio izvuć iz navedenih svojih ploča najveći FSB! tnx : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Pa pogledaj mi sig Imam i ja Epoxicu i ide do 220 (ali koči me memorija, a ne matična) Probat ču možda bude išla i više ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ah, vidim da ću morati pod hitno puknuti de8 BIOS na AN7... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Sa 1.8V vdd naponom i divljim hlađenjem NB-a. Zadnje izmijenjeno od: rendula. 02.01.2007. u 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
I bow down to superior might of DFI Infinity mobo. ![]() Eh, da mi je jedna takva... Nego, kakvo divlje hlađenje NBa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
|
kako tvoja ide do 235fsb, a Skyeva baš i neće...? meni fali bolje napajanje, i sigurno bi išla više! probat ću još malo isprobavat, samo FSB do kud ide |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: Epox 8RDA+ vs. ABIT AN7, Epox wins!
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Eto, da se i ja javim ![]() Stavio sam danas de8 1.7 T2 BIOS i rezultati su obećavajući. Jako. Isprobao sam na 225, 2-2-2-10 postavke, 3.05V i Prime je radio pola sata stabilno. zatim sam snizio voltažu memorije na 3.0 i još uvijek je sve stabilno. Idem dalje, rezultate ću postati kad budem imao više vremena za igranje sa kompom i provjere stabilnosti. Uglavnom, jako sam zadovoljan sa de8, tip koji ga je složio izgleda bolje kuži Abit ploče od ljudi koji ih proizvode. de8 rulzzz! : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Lika u mom srcu
|
Re: Re: Epox 8RDA+ vs. ABIT AN7, Epox wins!
Citiraj:
![]() morat ću ja probavat još svoju.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
Re: Re: Re: Epox 8RDA+ vs. ABIT AN7, Epox wins!
Citiraj:
Postavke memorije su bile sa prijašnjim BIOSom 2-2-2-10/220 MHz/3.05 V da vrti stabilno Prime. Na 225 se rušilo, BSODalo i resetiralo. Sad memorija radi na 225 sa NIŽOM voltažom... ludnica... možda ću izvući više od ovih BH5ica nego sam očekivao... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Lika u mom srcu
|
ideeeee
evo me opet: uspjeh! 235 FSB, doom3 sat vremena, sad vrtim prime bez problema! Di si Sky? kako napreduje? znaš u čemu je bio problem onda kad smo probali s tvojim ramom? premalo struje za njega na tolikoj frekvenciji. 2.9V mu očito nije dovoljno za 450mhz 2.0 x x x meni radi bez problema na 235 sada kad je memorija 4:3 sa FSB-om |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Epox 8RDA+ vs. ABIT AN7, Epox wins!
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Lika u mom srcu
|
Re: Re: Re: Re: Epox 8RDA+ vs. ABIT AN7, Epox wins!
Citiraj:
ide i moja na 236, provjereno danas. ali je ne budem držao na toliko. znaš što je zanimljivo, da NB je potpuno hladan, hladniji je od tjelesne temperature. Soutbridge mi je topal, ali NB nope. dobar zrak piri preko njega pa valjda zato. četvrta? pa kako si ih mijenjao, ili kako već, pod reklamaciju ili? da sam ti ih ja prodavao, nakon 3-će ti ne bi davao novu.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
Zasto T2? Imas ram plocice sa chipovima s obje strane? Ako ne onda stavi T2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
I sad bi ja tu vama trebao nabijati komplekse, al mene kao što s ezna koči smrdljivi CH-5, Al tek toliko 270 je bootala bez beda,
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
Citiraj:
Zato sam i pretpostavio da mi treba T2. E,da, gabre, vidim da ću te morati prestići. Samo kad malo uhvatim vremena, gutat ćeš prašinu... ![]() Usput, baš sam gledao malo po netu. 8RDA+ je jedna od najboljih ploča za overclock. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Vijdet čete Horizont e a ja ću biti dalje od horizonta i vas običnih smrtnika. :burn: : lol2 :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Lika u mom srcu
|
Epox RULES! ![]() Samo mi jedna stvar nije jasna. Na FSB236 sam igrao doom3 sat vremena, vrtio prime, sve ok, ali se glupi 3dmark ruši. Ruši se i kad imalo jače kloknem grafu. mislim da se nešto sjebao on sam. isto se dešava i kad je fsb333. jedino se ne ruši kad je grafa malo clockana.. glupo mislim da ovdje ima prste vpu recover... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
Max. apsolutno stabilni FSB je 232 MHz. Sad je memorija na 3.0V, postavke 2-2-2-10. BTW, proc radi na 10x232 na 1.688, za 10.5x232 mu treba 1.72V. Sve u svemu, zadovoljan sam. Lijepo je znati da se memorija može držati stabilno uz toliki takt i toliko agresivne postavke. BH5 rulz. BTW, boota se na 240, ali Prime se ruši nakon par minuta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
Samo stock Corsair hladnjak, ništa osim toga. Primjetio sam da se znaju zagrijati čipovi, ali ništa tipa da se ne može držati ruka na njoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
232 je maksimalni stabilni FSB. Prekosutra idem po hladnjake za MOSFETe, možda dignem još koji MHz. Konkurencija je najbolja za napredak ![]() Memorija je strava. Što god da joj se baci, prožvaka to i hoće još. BH5 je zbilja klasa za sebe. Ali dobro je što sam uspio skinut malo voltaže sa memorije, sad je na 3.0V. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|