|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ekran/mrak
lijepi pozdrav,evo mene gdje su problemi...pisem otezano zbog nastalog problema pa mi slika i nije najbolja,naime sto se desilo: radi se o prijenosnom racunalu asus 6000km(vista hme premium,legalna) u jednom trenutku se samo zacrnio ekran,tocnije ugasilo se osvjetljenje jer se pod jacim svjetlom vidi da on radi... spojio sam ga na TV putem S kabla i dobio urednu sliku(ne racunajucu sto je losije kvalitete)... u postavkama graficke kartice(nvidia geforcego 7300) je sve postavljeno da glavni ekran bude onaj racunala ali ne daje rezultate,medjutim otkrio sam da tipkama FN i F7(lcd) ili FN i F8(ekran 1 i 2) mogu dobit osvjetljenje na 3-4 sec ali opet nestane,nikako ga nemogu vratit... pokusao sam i micanjem drivera graficke ali nista se ne desava osim sto nemam mogucnost na TV.... neznam sto bi vise pokusao osim odnijet na servis i bozicnicu potrosit na popravak,pitanje koliko bi i kostalo... hvala na svakoj pomoci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Rekao ti je da tamo pogledaš problem identičan svojem i izgleda da ti je otišlo nešto od sklopovlja koje služi osvjetljenju (bilo inverter ili nekaj drugo) a što se popravka tiče - servis ti ne gine, ako je pod garancijom siguran sam da ulazi u reklamaciju a ako nije onda ćeš se morati iskeširati, osiim ako nemaš nekoga ko ti jeftino to može rješiti ili se oćeš sam okušati u lemljenju po kompu... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|