|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Catalyst Ai???
Dakle-stvar je dosta zanimljiva. Radi se o sljedećem: Tomorrow NDA breaks on a new driver option from those smart folks at ATI Technologies. ATI have kindly allowed Driverheaven to post a little teaser from our article coming online tomorrow. "Overall though its great that ATI now offer the user control over optimizations, even if its not worth their while disabling them. Looking at the IQ shots this certainly seems to be the case, there is no difference in IQ seen by the end user between off and standard yet you get some excellent tweaks – like the improved calculations (and therefore performance increases) in Doom3. " Graf je na linku: http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=56518 Više o tome će se znati već sutra, stvar će raditi samo sa CCC-om, 4xx serijom, a za 3xx seriju se još ne zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
sorry za OT ,ali....
JELC IS BACK!!!!! pa di si stari ja već pomislio da si otegnuo papke ![]() ![]() ![]() ....e da da si malo jezik pregrizem...jako pohvalno od ATI-ja da je omogućio manje educiranim korisnicima izbor između korištenja i ne korištenja optimzacija....neka opcija za disejblanje SVIH optimizacija odjednom bi bilo JAKO ljepo.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
daj boze da ima i za 3xx ![]() P/S , di si bio???
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Kaj se tiče onog gdje sam bio-uzeo sam malo odmora. I proveo ga u radeći nakon devet godina generalku na svojoj najdražoj STIHL-ovki ![]() ![]() ![]() Jebiga, ne mogu bez hardwarea ![]() Za 3xx nekaj sumnjam da bu bilo bog-zna-kaj, ne može se baš ni stari hardware cijediti do beskonačnosti. Uglavnom-cijeli test je danas izašao, može se pogledati tu: http://www.driverheaven.net/articles/atiop/ Ukratko-benchevi su bili (konfa, grafe i igre) Test system: Reference Design Nvidia Geforce 6800 Ultra Reference Design ATI Radeon X800 XT PE AMD Athlon64 FX-53 Socket 939 MSI K8T Neo2-FIR 2gb PC3200 DDR 80Gb Samsung 7200rpm SATA drive with 8mb Cache Ultra X-Connect 500w PSU Windows XP SP2 DirectX 9.0c .net framework 1.1 Catalyst 4.1x beta Forceware 66.31 WHQL Fraps 2.3.0 Doom3 Counter-Strike Source Colin McRae Rally 2005 Thief 3 Malo je problematično to kaj se mora imati CCC koji se je u prvoj verziji pokazao dosta bugovit, već je izdano par verzija i zakrpa za njega, ali će se valjda stvari popraviti... Ja uglavnom za sada ostajem na svojoj 9800/XT ![]() A ni ploču ne mjenjam bogme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Sannin
|
ni ja ne mjenjam ![]() ovaj se hardware moze!!! ![]() pristojan odmor...
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
Je...oglasio se i ATI- "We fully support CATALYST A.I. on all R3XX hardware. In fact the R3XX series of products will see an even larger performance boost in Doom 3 than the RADEON X series of products." Još nam dakle fale samo novi driveri i CCC ![]() Pretpostavljam da će se nekaj kao i obično naći na netu i prije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Jel ima koji test sa r3xx jezgrama?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|
Ma to bi izgleda trebalo biti nekaj slično kao kaj je bilo sa onim profilima igara iz rage3d tweaka+bolje iskorištavanje sistemskog proca. Samo koliko se meni čini ima tu još dosta posla, CCC nije baš najstabilniji komad softa-dok to malo ne srede ne ide to u moj komp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Sannin
|
Citiraj:
![]() P/S tko je uveo ogranicenje na font size 8 ? : nono :
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
Ja ipak očekujem nekaj više od sljedećih Omega drivera, bit će dosta funkcija novog CCC-a intergrirano u Radlinker. A u svakom slučaju ću bar još jedno vrijeme koristiti Omegu i Radlinker nego onaj ništkoristi CCC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ma dajte pa valjda imate neki komp doma na koji možete instalirati kaj vas je volja i isprobavati kak kaj radi pa makar to bilo sporo do bola ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderators
|
Pa ja imam još jednu instalaciju XP-a sa fireGL driverima a koristim je i za isprobavanje ovakvih gadosti...nakon CCC-a ne pomaže ni backup, samo format ![]() ![]() ![]() Dečki su izgleda odlučili popaliti najbolje stvari iz par najpopularnijih tweakera za ATI-ce ali im finalni proizvod i nije bog-zna-kaj. Moja je preporuka za sad NE KORISTITI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Za njegovu novu grafu mu čak i ne trebaju driveri to je jednostavno čudo tehnologije i odaziva se na ime MX... ![]() Sam kaj je Mental skorman i ne želi se hvaliti. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
to mi nisi spomenuo a sve nekak mi poskrivečki navijaš za nvidiju ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
al kolko čitam makedon je obećao da će se sve skupa smanjit za nekih 8-10 MB i da će radit puno brže u sljedećim revizijama pa ćemo da vidimo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() tak da stvarno jesam probao CCC i definitvno još ima dosta posla na njemu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Caught Somewhere In Time
|
dobro samo pretpostavljam da ste svi probali ovu verziju koja dolazi sa zadnjim 4.9 drajverima ta bi trebala radit nekaj brže ja sam probal onu inicijalnu verziju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|