|
![]() |
#1 |
dev
Datum registracije: Nov 2007
|
usb/ps2 problem s napajanjem (barem mislim)
pocetak problema: u nedjelju dok sam igro ut3 (komp je bio upaljen preko noci) mis i tipkovnica su mi odjednom stali. igra je isla dalje. onda sam ugasio komp gumbom za paljenje da sam dugo drzao. poslije toga ga nisam mogao upalit i dolazio je zvuk iz napajanja c...c...c...c (nesto kao da se cuje slaba struja) a kad je napajanje bilo ugaseno naravno nije bilo zvuka. kasnije sam probo istekat tipkovnicu i mis. i uspio sam upalit komp. pa sam usteko tipkovnicu i mis, pa tipkovnica nije radila. i isteko sam ostale usb prikljucke. pa sam probao samo tipkovnicu ustekat. pa je radila. pa sam mis usteko i malo je radio malo nije (steelseries ikari laser, malo vise trosi struje od ostalih miseva). tj. radi 2min pa ne dela na 5 sec. a sad vise uopce ne radi. usteko sam stari mis i radi. novi mis sam probo kod susjeda i radi normalno. ja mislim da je napajanje pokvareno te da premalo napona dolazi na usb portove (probao sam i sve iza i sve naprijed). jeli moguce te moze li se to napajanje reklamirat itd komp je star 9 mjeseci. garancija na napajanje je jos 4 godine i kad ustekam bluethoot u usb(al sam one ispred, iza radi). ne svijetli. a trebo bi svijetlit Zadnje izmijenjeno od: smw. 01.12.2008. u 17:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|