|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Konfa teško ili nikako pali, zapne na MSI logu
konfa: procesor: Intel Celeron 2.6 GHz ![]() matična: MSI 848P Neo grafička: Powercolor Radeon X1650Pro AGP 512MB DDR2 ram: 1x PQI 256MB DIMM DDR 1x Buffalo 1GB PC3200 (400MHz) hard: Seagate 80GB IDE Samsung 160GB SATA (pretpostavljam da je nešt sj... jer lampica konstantno svijetli otkad sam ga stavio) os: Win XP SP2 problemi: 1. kod paljenja kompa mi se pojavi MSI logo i dalje se ništ ne događa pa ga moram restartat, obično se onda upali, a ponekad se pali teže nego Yugo (rijetko, al se i to događa) 2. spor u igricama, primjer cod 5, za koji sam čuo da bi mi trebao radit, trza i to jako (sve na low ili off, reza 640x480) sad molim eksperte da mi kažu kaj napraviti molim bez onog "kupi novi komp" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Naša pravilia http://forum.pcekspert.com/faq.php Naslov ne može biti takav, a za dalje budi malo detaljniji. To je jučer sastavljeno, to se počelo događati nakon što si instalirao neki softver/mijenjao hardver itd. nemamo kristalnu kuglu pa ne možemo pogađati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
to se počelo događati prije mjesec-dva, odjednom, al je problem kaj je sad sve gore, a komp sporiji prije 3-4 mjeseca sam stavio drugi hard, grafičku, gigu rama i sve je bilo OK u međuvremenu sam stavljao novi windows, al pretpostavljam da u tome nije problem jer sam stavljao s istog cd-a ko i prije kad je bilo sve u redu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prvo ugasi prikaz MSI slikovnice (u BIOS - u) kako bi mogao pratit poruke na ekranu tokom boot - a, pa po tome zaključit šta se događa. Drugo čisti install + ispravni drajveri po ispravnom redosljedu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|