|
![]() |
#1 |
Registrirani ovisnik
Datum registracije: Oct 2006
|
(riješeno) Problem s HDD-om ili elementarno neznanje
Pozdrav! Prvo isprika ukoliko postavljam glupa pitanja, al fakat me stišće sto obveza pa ne stignem proučit sve teme.... Problem: Kupljen novi Samsung 640GB, uguran u "moj komp" konfiguraciju.... Vidljiv u device manageru, no nevidljiv u "my computeru" Vidi se u biosu. Dal mi treba windows cd da ga formatiram, brijem da ne treba....nemam ga naime pri ruci Budući da sam već godinu van hardware svijeta, ne znam se treba kaj u biosu porihtat.....ugl bios ih vidi kao dva mastera, možda neki jumper na novi disk?? Il to ne treba za SATU...... Znači, "moj komp" komponente, drive is working properly kaže Device manager, ali ja ga ne vidim kao fizički hard u mom kkompljuktoru..... Možete me slobodno izvrijeđat i poslat me da listam teme, ili mi možete u par riječi, ukoliko je moguće, reć kaj sam zaboravio napravit da riješim ovaj problem. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registrirani ovisnik
Datum registracije: Oct 2006