|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Cobra 11- Burning Wheels Demo
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
U zadnje vrijeme ili su filmovi na šemu igre ili obrnuto ![]() Baš me zanima kada će izać Hancock The Game ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Čak je iznenađujuće solidna igra...s obzirom da za ovu igru sigurno nisu imali na raspolaganju jako velika financijska sredstva kao kod EA i slicnih kompanija. http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_Truck_Racing A release date je 27.studenog http://games.gamepressure.com/game_info.asp?ID=12076 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
Za one sa ATI grafama-stavite AI na Disabled kad igrate-framerate će dosta porasti ![]()
![]() |
#8 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
wow..cobra 11..sada ću ja moći isto preuzeti ulogu gastarbajtera..dal se može birati između njemca i turčina?
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
prvi put igram tu cobru i obozavam tu seriju, al ako se igra sastoji samo od onoga sto je u demu (lovit crni autič) onda necu igrat...nadu mi daje sto sam vidio hrpu slucajeva koji ce se pojaviti u full verziji...pogrijesio sam u prvom postu kad sam rekao da je licencirana..mos mislit...jedini je semir licenciran..partner ti je neki ben a vozis neki no name auto...nadam se da ce izac neki modovi ili nesto slicno, te da ce u full verziji dolaziti novi partneri, realni (Tom, Jan, Chris...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
tko zna, mozda je taj lik partner turku u epizodama koje nas rtl nije emitirao ![]() inace nema tu licenciran-nelicenciran. Te se igre rade za RTL direktno tako da imaju prava na sve iz serije. Jedino sad auti....to je vec drugi problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Ma more mu se partner zvati i Stipe kaj se mene tice...glavno da igra nije teški šrot ko prva 2 nastavka...samo jos fali malo bolja optimizacija...a licencu od auti vjerojatno nece dobiti, ali se vidi da je ono hibrid BMW-a straznje strane, a s prednje od Mečke Brabus... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
e a ja prvi put igram tu igru tak da mi nije jasno kaj tu treba...oce tu bit onak slucajeva bas pravih za rjesavanje i ganjanja po autobahnu il sam ona šema uhvati auto koji bježi...oče bit ono malo bombaša, terorista, otmičara, ubojica i toga...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
Sumnjam da ce biti moguce izlaziti izvan automobila, i igrati u stilu GTA i Drivera...trebalo bude valjda samo loviti i onesposobiti bandite...bumo vidli... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
I ti ides oživljavat temu od godinu dana da bi odgovorio na poruku tipu koji se više ni nesjeća da ova igra postoji?. Nemoj to radit osim ako imas neke vazne vjesti kao izasla igra ili nest tako |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|