| 
 | |||||||||||
|  06.11.2008., 22:36 | #1 | 
| ..dno Datum registracije: Sep 2005 Lokacija: Crikvenica 
				 | 

Čudan problem s routerom
			 Može li mi tko objasniti ovo što se događa..naime kada sam kod drage spojen na net (wireless) događa mi se da mi se izgubi veza s routerom i naravno iskopča me s recimo warcrafta.. ..no događa se to da se izgubi veza između laptopa i routera..ne bi li se trebala izgubiti samo veza s internetom a veza s routerom ostati spojena. Problem u laptopu nije, jer kod kuće i na poslu radi sasvim ok..ne kužim zašto. Lap je ovaj iz sig-a, router je kasda. 
				__________________ “Free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free dinner.” | 
|   |   | 
|  06.11.2008., 22:43 | #2 | 
| Moderator Datum registracije: Sep 2006 Lokacija: St 
				 | Ček, nešto ti fali u prići. Kasda a spajaš se wirelessom sa lapa? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  07.11.2008., 03:34 | #3 | 
				 | Joj, sorry, automatski sam napisao kasda jer sam ju imao prije ovoga..router je Zyxel   
				__________________ “Free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free dinner.” | 
|   |   | 
|  07.11.2008., 12:28 | #4 | 
				 | Btw. prije sam imao d-link, javljao se isti problem.. 
|   |   | 
|  07.11.2008., 12:32 | #5 | 
| PC Ekspert Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: localhost 
				 | koju enkripciju koristiš? | 
|   |   | 
|  07.11.2008., 13:42 | #6 | 
| Premium Datum registracije: May 2006 Lokacija: Rijeka 
				 | Meni se to isto događalo kada je bilo WPA2, stavio WPA i otada nema problema. Nije se radilo o Zyxelu, ali je pomoglo. | 
|   |   | 
|  07.11.2008., 14:38 | #7 | 
				 | 
|   |   | 
|  07.11.2008., 16:20 | #8 | 
| Ultrabitchinfast Datum registracije: May 2006 Lokacija: Čakovec 
				 | Na visti sasvim normalna stvar...   ja sam sad na 128bitnom wepu s mac enkripcijom jer mi je na wpa i wpa2 stalno vrsil disconect... probao sa d-link, netgear, canyon karticama i usb stick edinmaxom. router zyxel. 
				__________________   | 
|   |   | 
|  09.11.2008., 20:02 | #9 | 
				 | Isprobano..vratio sam na wep..radi savršeno. Rješen problem. Puno hvala. 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |