|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Koji žičani ruter da kupim?
Dosta sam guglao i neki hvale jedan ruter neki hvale drugi ruter i više ni sam nemam pojma kaj da kupim. Znači spojio bih dva kompjutera u router mod.Pretežito skidam sa torrenta,na drugom pc-u klinci igraju online igrice.Trenutno sam na Kasdi u router modu, podešena po tutorijalu sa vašeg foruma.Oba dva pc-a imaju internet, sve štima, ali stalno imam problema sa rekonektom.Neče si nikak rekonektat, stalno ju moram gasit i palit ona ACT lampica nikak do zasvijetli.Nešt tu kasdu hebe ta ppoe valjda.Ipak nije ona predviđena za router mod. Zato molim neku dobru dušu, ili duše da mi preporuče neki žičani ruter koji nebi imal problema sa rekonektom i na kojem bi sve glatko radilo.Buđet mi dopušta da cijena bude do 600 kn.Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ja ti mogu preporučit d-link dsl-584t. neki će ga popljuvat, reć da nevalja, da mu puca veza u route modu, al ja ama baš nikad nisam imao problema sa njim, nikakvo pucanje veze (skidao sam i torrente ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
584T i router mod rada? Preporuka stavit origigi firmware. Ovo je xyz ti post sa istim pitanjem u skoro vrijeme, sve je već rećeno i opisano, potraži malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A hebemu malo sam još guglal i stvarno vele da ima problema u router modu, koji je meni neophodan.Siemens se555 je star ko biblija, ovaj thomson speedtouch ne valja kolko vidim,lynksys ima problema sa port forwardom za torrent i ostale p2p programe.Pa poludit ču totalno. EDIT:Nabavil sam d-link 584t,stavil orginal firmware i radi sve ok.Hvala na preporuci. Zadnje izmijenjeno od: SnakeCRO. 10.11.2008. u 13:20. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|