|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pitanje u vezi grafe i hladnjaka od matične
Ovako kupio sam danas grafu i smontirao ju u komp i imam jedan mali problem hladnjak of grafe lagano dodiruje hladnjak od moje matične ![]() zanima me da li se smiju ovako malo dodirivati jer inače ventilator od grafe normalno se vrti nigdje ne zapinje samo se krilca lagano dodiruju, temperatura grafe je 43 stupnja za sada sve radi ok samo me strah da se u budučnosti (bližoj daljnjoj) ne dogodi kakav "kuršlus". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Imao sam slicnu situacijom sa proslom konfom, x850XT i onaj plavi passivac Zalmanov od maticne... Identicno su bili rasporedjeni, i nije to radilo nikakve probleme. MOzda ce strujanje zraka biti neprevilno, l neboj se..zrak je dovoljno gust ![]() BTW..kakav ti je to kuler od maticne?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
ma ništa tome neće biti, ako nisi morao uglavljivat karticu pod kosinom u utor nemaš brige, još će ti sad taj zalman na grafi pomalo vući zrak na sebe preko tog HR-05 tako da će ti chipset bit hladniji koji stupanj u loadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Moja 3870 sa S1 i ventom jbg malo je teze pa je nakrivila ja sam podmetnuo ispod nje plasticni stapic da stoji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
meni je ista stvar bila s grafom+s1(skroz pasivno) i HR-05 sli... jedino sta se nforce grijao do 55c u loadu ali to je nis zabrijavajuce... i zbog tih dodira mi se s1 malo iskrivio, ali nista sta utjece na performanse coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|