|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Imam najviše 700 kn za neke kućište al ne znam koje da kupim. Ne znam dal da uzmem onog big dragon crnog bez psu-a chiefteka,aopena h700b ili neko treće.Kućište mora biti kvalitetno i imati dobru ventilaciju.Šta se tiče napajnja zanima me dal ima nešto bolje za 800 kn od Enermaxa 460W EG465AX-VE(G)FMA? Hvala ![]() P.S.Kolko mjesta za ventove ima gore navedeni chieftec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() A napajanje do 800kn Ener, Enlight, Antec 480W... sva su izvrsna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
A ja kao staropečeni vlasnik Antec 3700AMB gajbe mogu ga samo pohvaliti ![]() Napred sam stavio još jedan 120mm Antec , stane 6 diskova (2 down 4 to go ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Jedini zez po meni su vrata na 5.25" pogonima. Mislim, ZAŠTO DOVRAGA ne mogu staviti vrata da se otvaraju na desnu stranu!?:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Imam pitanje za sve vlasnike anteca 3700AMG-a:kolko vam je temp u kućištu sa dva venta? Zatim,gore svi pišete AMB,ne bi li trebalo ić AMG ?? :confused: I koja je razlika između AMG i BQE ? A šta se tiče napajanja znam da svi eneri,anteci... izvrsni al jednostavno ne znam za koje da se odlučim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Temperatura, pa 32C VRM1, 31C VRM2 , 37C CPU0, 35C CPU1 , 27C MEM , ostale mi se ne da očitavati ![]() Temperature će ti bit odlične pošto je kućište odlično termalno riješeno, nema nikakvih proreza i razreza već se cirkulacija zraka odvija "po nacrtu" , znali napred se usisava i otraga izbacuje, nema prašine jer je na jedinom ulazu za zrak filter za prašinu. Kupi ga više nećeš požaliti ![]() BQE - Black Quiet Edition, crno je ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
Meni je tempertaura pala 3C u odnosu na Chiefteca, sada je 38 (u sobi je 32-35C ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
@ rendula - pa kaj ti imaš saunu u sobi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Istina, malo je zez što treba polarno odjelo zimi na tavanu, ali su temperature kao da ima Prometheiu ili Cryotecha... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
PŠroc 43, sistem 35. I kučište je skoro pa savršeno. Jedina zamjerka je izvedba vrata. Na zbog odabira strana nego sama kvaliteta plastike i načina na koji se zatvaraju. Nije to sve skupa loše, ali za tu klasu i cijenu moglo je i bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ljudi trebam pomoć oko nadogradnje. Imam oko 2500kn za kućište,napajanje,hladnjak za proc,grafu i nb i pastu. TR SP 97 me sa Enermax 92mm i pastom dođe 550 kn-to uzimam sigurno Hladnjak za grafu će biti artic silencer 1 (9800pro)-sigurno Zatim hladnjak za NB-ili ZM47J ili TR NB1-C(al ne znam dal se isplati jer je razlika u cijeni dost velika-150kn)-molim pomoć Kućište ili chieftec big dragon(sa svim ventovima-5x80 i 1x92) ili Anteca 3700(2x120)-kolka bi bila razlika u temp. sa svim ventovima?Jednostavno ne znam šta da uzmem,chieftec je veći imam više ventova ali manjih dok antec ima dva ali velka. Napajanje do 800 kn-vjerojatno enermax. Sada ako uzmem kombinaciju Zalman za NB i Anteca dođe me najjeftinije,za chiefteca(sa svim ventovima) i TR na nb-u nemam dosta,ostaje mi chieftec big(svi ventovi)+zm47j ili antec+TRNB1-C.Dajte pliz napišite šta bi vi uzeli za 2500kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
Ako ideš na tišinu, uzmi 92 mm Papsta. Danas sam kupio NB1C, imao sam i plavog Zalmana i mogu ti reći da se ne isplati davati tu lovu za NB1C. Mislim, je mrga i sve (a uz SP 97 izgleda... ma čisti fetiš), ali ne isplati se jer nije 4 puta bolji od Zalmana koliko je skuplji. Slobodno kupi Zalmana, nećeš biti nezadovoljan. Uz to, ako imaš Abit NF7, NF7-S ili AN7, nećeš moći montirati fan na NB1C ako imaš SP97 tako da si u biti osuđen na pasivno hlađenje NB-a (plavi Zalman ide bez problema) Preporučam Anteca, 2 120 mm venta i planirano strujanje zraka kroz kućište su bolja od hrpe malih ventova. Recimo, kod mene 2 120 mm blowholea bolje ohlade kućište nego 5 80 mm ventova na tvorničkim mjestima. Koju konfu imaš? Ako nije jača od ove moje iz siga, i Fortron 350W ti je dovoljan. Za 2500 kn bi kupio SP97+Papst, plavog Zalmana, Anteca 3700 skupa sa 350W Antec napajanjem i 2 120 mm Papsta. Tiha konfa sa dobrim hlađenjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
![]() superglue rulez ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala ![]() P.S. Jel dovoljna 1 tuba as5 paste za proc,grafu i nb? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Dovoljna je jedna tuba, u biti cak je i previse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
Plavi zalman ne ide na SB jer nema rupa oko čipa. Možeš staviti žutog Zalmana i zalijepiti ga ljepilom koje dobiješ uz njega, ali po meni, nema potrebe za tim. Imao sam žutog Zalmana na SB-u NF7-S i nije potreban, sve radi isto sa i bez njega. Zalmanovo dvokomponentno ljepilo koje dobiješ sa žutim hladnjakom je dovoljno za 2-3 postavljanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() još me sam zanima kolko mi treba zalmanovog ljepila i jel je uopće kvalitetno i dal mogu stavit zm47j na sb? edit:fala sky ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|