|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Zyxel 660HW D3 pomoć
Eto trebo bi pomoć oko ovog ak smijem reć uzasno zbuganog rutera. Prije nek mi pocnete slati linkove znajte da sam slijedio sve moguce tutove za port forward. Imo sam onaj firmwire od tcoma, taj sam flasho i stavio tvornicki, onda sam narikto sve sta trebam za portforward po tutovima i izgasio firewall, portovi zatvoreni, onda sam zgasio moj firewall na kompu ( sygate) i portovi su se otvorili, ali da uvjek ima ali portovi mi ostali otvoreni 5min i kad idem check again ( bitcomet) port mi zatvoren, kako je to opce moguce kao da se sam zatvorio nakon nekog vremena a bio otvoren... Trazim pomoc dal netko zna mi pomoc da napokon mi zyxel radi normalno sta se tice port forwardinga. Opaska: Imam kasdu s kojom sam spojen trenutacno ali zelim otic na zyxel zbog brzina ( kasda D/U = 1500/100, zyxel D/U = 1750/205 -> isprobo na speed test) Trebam taj zyxel s otvorenim portovima radi veceg uploada a i stranice su mi se brze otvarale dok je radio normalno. Ako ima koja dobra duša da mi pomogne i ako profunkcionira saljem mu bon za gajbu pive doma na adresu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Šta nitko neće pivu zaradit? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Bok I ja sam primjetio da ova ekipa nije od neke pomoći. Nisam siguran što je problem al rekao bi da je firewall 1. (ugasi ga i ubij cijeli proces da budeš siguran i isključi windows firewall). 2. probaj koristiti drugi site da li ti port radi recimo: http://www.utorrent.com/testport.php?port=55001 (umjesto 55001 ukucaj svoj port). 3 probaj neki drugi port (promijeni u conf bittorrent-a - inače toplo preporučam utorrent umjesto ovoga što ti koristiš) 4. na routeru pod security/firewall iskluči obadva checkmarka. Pod NAT/general uključi NAT/SUA only. Pod NAT/port forwarding dodaj novi rule - za ime savi bilo što, pod port stavi port koji ti je u config od utorrenta, pod IP stavi adrsu od comp-a kad bolje razmislim mogao bi biti uključen FW na routeru jer pod firewall rules imaš opciju da ti FW bude uključen samo neko virijeme javi ako je što pomoglo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Više se nikome neda odgovarati na ovakva pitanja jer je na tu temu otvoreno barem 20 postova minimalno. Malo koristiti tražilicu, a nebi bilo naodmet i pročitati pravila ponašanja glede naslova.
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ne zele se opce otvorit normalno a to nitko niej napiso kako rijesiti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ja sam imao problema sa Zyxelom mjesecima dok nisam popizdio i kupio Siemens C-010 i Lynksys WRT54GL. Zyxela sam zamjenio kod frenda za neki dlink sa wirelesom, a njega sam dao frendu. Uglavnom sam se riješio T-Com opreme i sad mirno spavam.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|