|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Problem možda sa modemom?
Problem je taj da su modem i računalo normalno povezani, ali na modemu stalno treperi Lan1 (il ak stavim na Lan2), u Win piše da mrežni kabel nije priključen, a priključen je (probano s više njih). Probao resetirati modem, ali nema koristi od toga. Još jedino nisam probao promijeniti mrežnu, ovo koja je sad je integrirana na matičnoj i Win je normalno vidi. Gdje bi još mogla biti greška? EDIT: modem je 584T |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ovo najprije izgleda kao software nego hardware error. Da nisi pokupio nekog nametnika? Safe mode with network, jel tada "vidiš" modem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Na to sam i ja pomislio jer je komp pun svega i svačega. Ne vidim modem od nikud, ni iz safe moda, ni kad ga pingam, ništa. Al mi je malo čudno zake bi onda lampica treperila, ako su win sjebani..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa zato šta napasnici prave promet ili barem pokušavaju kako bi izašli na net . . . Aj ti opali jedan lipi format i install pa će sve štimat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
jesi li probao spojit istim kablom na drugo računalo? ja sam imao isti problem sa kasdom, bilo je do kabla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
riješeno..ipak je bilo do mrežne kartice..stavljena nova i radi.. |
![]() |
![]() |
|
|