|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Disk poludio...
Dakle prije par dana sam na E particiji došao na 1GB slobodnog prostora, i windowsi su prijavili, kao obično, da nema dovoljno mjesta, i sami od sebe počeli (valjda) kompresirati datoteke (slova postanu plava, dakle kompresirani podatci). Da stvar bude gora, ja napravim 12GB mjesta, no to smeće i dalje kompresira... Eh sad, nigdje se vidim šta gdje i kako kompresira, samo znam da disk neumorno krči, lampica konstatno svijetli (od HDD-a), te je sve užasno sporo... Ima li tko kakvu ideju? Dali treba screanshoot task managera, da vidite koji servisi rade? Stvarno mi pokušajte pomoći, jer ne znam što da više radim... HDD je ovaj WD iz profila... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
trebas negdje iskljuciti compres old files sam se nemrem sjetiti di ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
To i mene jebe, inače sam to sleep streamao u pstavkama sa nLite-om, ali kad stavim SP3, ponovno se to govno uključi!!! Grrrr (korisnik je ljut na MS)... A ništa, surfam na Ubuntu, ali me ubijaju performanse u XP-u kada idem igrati neku igru... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Six Blade Knife
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
Mnogo hvala! ![]() Probat ću da vidim dali šljaka! ![]() PS - Slobodno ako netko ima još kakav prijednog, neka napiše! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Da ti nije mozda okacena kvacica na ovako nesta
![]() |
#7 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Disk je došao na 1GB slobodnog prostora (za particiju od 300GB to je malo), te je am šašavi XP počeo kompresirati... ![]() A kompresijom ne dobiješ NIŠTA! Sada sam, kao što već spomenuh, napravio mjesta, ali i dalje on kompresuje! ![]() Modao sam registar, ali nisam još restartao PC, jer frendu preko Skype-a šaljem slike iz osnovne, a ima oko 1200MB, sve high res skenovi, a naš upload spor! ![]() (valjda će još danas biti gotovo) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
BUMP! Napravio registarsku promjenu, samo shit! ![]() NEXT!!! EDIT: Ponovno sam se bacio na posao, i pogledao koji mi servisi rade. Primjetio sam nešto strašno nakon istalacije SP3, i to da su se ovi servisi ponovno aktivirali: "Background Intelligent Transfer Service" "Indexing Service" Njih sam pogasio, i resetirao računalo, i sad je malo bolje, tj ne zuji konstantno, u idle-u svakih 15ak minuta počne zujati, pa nakon 5 minuta stane... Help dalje? EDIT2: Riješio sam problem, točnije, ona 2 procesa sam ubio, i to je to! ![]() Samo da mi je znati koji mi je proces klompresirao oko 90GB podataka, mamicu mu kompresnem! ![]() PS - Dali itko ima ideju koji proces/podprogram/subrutina tjera disk na kompresiju? I kako i gdje isključiti? Hvala! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Valg. 24.10.2008. u 02:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
|
|