|
![]() |
#1 |
Lijep avatar, jel da?
Datum registracije: May 2007
|
Ajme, ne opet: Pomoć oko umrežavanja, i djeljenja internet veze.
Daklem htio bih spojit 2 račnala u mrežu, i da ta 2 računala mogu dijeliti intenet konekciju. 1. računalo je ova moja kanta(OS: UBUNTU 8.04+ WIN XP SP3) koja je sada povezana na internet preko Webstar EPC 2100 kabelskog modema, (Bnet) i to preko LAN priključka. 2. računalo je Toshiba Laptop(OS: VISTA), koji bi se spajao u tu mrežu bežično-WLAN. 3. Djeljenje konekcije bi trebalo bit izvedeno na način da ni jedno računalo neovisi o drugom(npr. ja isključim kantu, lap nema neta) A sad, koliko sam ja kopajući po ovom forumu shvatio, treba mi wireless AP. Pitanja:
Vaša, Drugarica Desanka. (koja bi mogla da nauči formatirat svoje postove, a i uvježbat search još malo bolje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Da, trebaš AP. Koji? Nemam pojma, ja koristim Canyon i skroz sam zadovoljan. Ne vidim razlog zašto bi se AP čudno ponašao na kabelskom modemu. To bi trebalo raditi bez ikakvih problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Moj Canyon je star nešto manje od 1. god i mislim da takve više ne prodaju, ali mislim da ne možeš pogriješiti sa njihovom mrežnom opremom. AP nema nikakve veze sa torrentima, ako P2P programi štekaju onda treba dobro podesit router (port forwarding).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|