|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Nforce 4m-a nema zvuka......
Dakle.......Navedena matična nema zvuka iza na izlazu.......na ulazu od sluški ima........ali neznam zašto iza nema?? Probao sam sve drajvere instalirati i uinstalirati,sve konektore......jednostavno ne želi zvuka proizvesti.......stavio sam i zvučne kartice........instaliram ih,ali isto ne želi.......u čemu je problem? Možda u biosima? U windowsima nije jer sam ih neki dan ponovo snimao......i ne želi...... Hvala unaprijed na odgovorima..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Da je iz 12.9.2006 ? Ili? Idem još jednom provjerim sve....... EDIT: NIšta.........Stavio sam i zvučne kartice unutra,instalirao ih,ali zvuk ne radi...... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 21.10.2008. u 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Pokvaren konektor?...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
nForce4 čipseti imaju na sebi jumper kojim određuješ hoće li ti zvuk ići na prednji ili zadnji izlaz tj. ne može istovremeno na oba. Bar je meni tako bilo na DFI Infinity nF4 Ultra s939. AKo me sjećanje dobro služi, taj jumper se nalazio na ploči u blizini zadnjih audio izlaza.
![]() |
#12 |
Registered User
|
Za zadnji izlaz nema nikakvih jumpera,direkt je spojeno na matičnu....a sada ni na prednji strani nema zvuka,tamo gdje su sluške..... Ne može to samo tako otić?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|