|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ATI & HL2 kupon
Iscrpio sam sve druge moguce izvore, trazio kod svih prijatelja i poznanika te njihovih prijatelja i poznanika, a nisam postigao nista... O cemu se radi? O HL2 kuponu koji se dobivao uz neke ATI kartice... Ja vec vise od 3 godine igram CS online... svaki dan... pravi pro gamer... ![]() Naravno, pojavili su se oni koji su odmah cracknuli tu betu... ali te crackirane bete u vecini slucajeva ne rade, ili rade jako lose... i nikako ne mogu pratiti one preko steama, jer Valve zna izdati i nekoliko updejtova dnevno... Ja sam downlodao 300MB preko Shareaze prosjecnom brzinom koja nije prelazila 7KB/s da bi dobio crackiranu verziju s kojom sam se jos 2 sata zajebavao dok nije proradila, i tada naravno nisam mogao igrat na ni jednom serveru jer je u tom vremenu dok sam ja sve to poskidao Valve izdao vec nekoliko updejtova... Sigurno mnogo vas ATIjevaca ima taj kupon, a nikad nece igrat HL2 ili CS2 online te mu je taj kupon beskoristan... Kupon ce biti koristan jedino onima koji namjeravaju igrat te igre online, preko steama, a single player igracima nece nista znaciti... istina da ce s njime moci besplatno dobit HL2... ali ce se ti primjerci HL2 moci naruciti samo direktno iz Valvea (SAD) te bi u tom slucaju postarina kostala kao i kupovina cijele igre u HR... Ja se nadam da ovdje postoji neka dobra dusica koja ce mi se smilovat i pokusat suosjecat samnom te mi prepisat CD key sa svog kupona... U tom slucaju kupon jos uvijek ostaje kod njega i moze skoknut do SADa po HL2 kad izadje, a ja cu presretan moc igrat CS Source betu... ![]() Ako mi netko pozeli dat taj key moze mi se javiti na: forum PM mrx@post.htnet.hr icq: 125381029 ili neka ostavi svoj mail, icq, irc, mob, tel, msn, ilinestaslicnotome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Olla munst0r! I am from bjelovar too, rišpekt! Inače, s tim kuponom možeš, kada izađe, besplatno podiči HL2 u obližnjoj trgovini igrama(pri tome ne mislim na pirate(Galaxy&I.Maturanac) nego, recimo, ALGORITAM) ![]() P.S. Dođeš sutra u GALAXY??? Cheers!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Bilo je prije rijeci o tim kuponima... na nekoliko mjesta sam pricitao da ce ih primat samo Valve... a ducani tipa Algoritam ne... mozda je doslo do neke promjene... Ali ako se i moze dobit HL2 s tim kuponom u Algoritmu, onaj koji mi da cdkey ce i dalje normano podic igru, jer ja trazim samo CDkey, a ne kupon... ![]() P.S. Dodjem na nocno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
lakse malo :mad:
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
koliko sam imao prilike procitati, s tim kuponom ce se moci besplatno skinuti hl2 s neta.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Nema sanse da ce ti bilo koji informaticki ducan primiti te kupone, to Vam je samo za narucivanje iz Amerike !!!! Sorry ako sam vam pokvario raspolozenje ali se ionako prica da HL2 jos nije ni blizu gold faze tak da se strpite s tim kuponima...
![]() |
#8 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
meni se čini da sam negdje pročitao da se pomoću tog kupona dobije samo singleplayer verzija hl2... i da, jedine su opcije download i pošiljka uz plaćanje poštarine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ako ste bili na atijevim srtranicama, ja sam našao da imaš tri opcije pa sad presudite sami, da li je treča opcija ful verzija ili nešto drugo.https://www.atihl2offer.com/prodPurc...sp?type=single
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
2. opcija je naručivanje HL1 ako ti se ne da čekati HL2 ![]() 3. opcija - naručivanje HL2, samo što nigdje ne piše hoće li to biti single only ili nešto drugo.... IMO, naravno.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
gdje ima sigurno napisano jel activation key samo sa single ili ce bit i za multiplayer mode?
![]() |
#16 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Kad bi barem imali ugovore sa trgovinama diljem svijeta pa da tamo možeš unovčiti kupon ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|