|
![]() |
#1 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() Evo nedavno sam kupijo Zalmana(sig) i još sam spustio proc na voltažu 1.60(1.58-1.63-jebena ploča)i idle mi je oko 45c a full load do jedno 63-64.Pasta je Ceramique i nanio sam je tako da se skoro vide slova s proca.Samo taj Ceramique je nekako teško namazat,kao da se osušila,jel tako svima ili samo meni?Zalman je smeće! ![]()
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pasta ti je u qurcu. Ja sma furao na Zalmanu na grafi 6. mjesci AS5 bez da sma ista napravio kad je 9700 riknula je pasta jos uvijek bil au OK stanju.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Re: Zalman je smeće!
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() OČISTI SI INBOX .... nemogu ti poslat poruku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Stavi prst pa vidi, al pazi da ne bi bilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Cili je mlak koliko ja mogu vidit prstom,ovakve su bile iste temp s Volcano7+ medium,možda je zbog onog update bios pa matična precizno čita temp,pa bi zapravo neprecizno bilo 60c=52c,probat cu stavit stari BIOS,pa vidit.Ima li još netko A.Ceramique?Jel se ona teško maže inače ili samo meni?
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
ja sam prije imao volcano 7+ pa sam zamjenio za zalman i temperatura je drastično pala,neka te te temp ne zabrinjavaju jer vjerovatno nisu točne,šta se tiče paste stavio sam onu original što dobiješ uz hladnjak |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
AS se vec tesko maze a Spire Silver grease se jako lagano razmazuje. Izgleda OK po boji onak srebrna, al ko pasta je srednja zalost bolja od zvake miljun puta, al dosta brzo ode u guzicu, a nedaj boze da se zasres s njom to smece neide dole, ni ruku ni s majce.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|