|
![]() |
#1 |
Stari član
Datum registracije: Jul 2007
|
Brzina kućne wireless mreže - sporo
Nekako sam namjestio kućnu mrežu između laptopa i pc-a, ali nije mi jasno kako tako sporo prebacuje podatke? Konkretno, prebacujem nekakakv ISO file veličine 6gb sa PC-a na lap, ali vuče se ko šteta, trenutno pokazuje još 40 minuta do kraja prebacivanja. Brzina spajanja varira od 18 do 54 mbita, po tome bi vrlo brzo trebalo prebacivati. Ajd pomozite mi da riješim problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A što očekuješ? To je sasvim normalno vrijeme, čak što više i vrlo dobro. Ni meni ne prebacuje puno brže, cca 30-35 min za istu veličinu datoteke.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I to je u redu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
6000 MB / 40 min = 150 MB/min 150 MB / 60 = 2,5 MB/s 2,5 MB/s * 8 = 20 Mb/s je throughout mreže u određenom trenutku. To je realna brzina.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|