|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
koji hladnjak - KONACNA ODLUKA
ovo ide na par grupa i newse, vidim da se tamo krecu neki isti ljudi ... evo nakon duge potrage, citanje revizije itd...dosao sam do ovih dilema Molim vas recite koje od ovih kombinacija da ste na mom mjestu i da svaka kuna znaci puno (siromasni student.. ![]() Znaci treba mi OC mobilnog AMD-a 2500+ na 2500mgh Temprature bi trebala biti ispod 50 C u full load-u ... mogu li to postici s ovim kombinacijama, s kojima da i s kojima ne.. Hladnjak od AeroLite-a namontiran Zalman ZM-F1 80mm - 50kn Thermalright SLK-900A + collermasterov 80mm hladnjak -165kn Vulcano 9 -50kn ( da li je ovo uopce bolji hladnjak od Coolermastera Aerolite 7+ )? Glacialthech igloo 2520Pro 90-kn Zalman mi nestane u kuciste..... hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
IMO uzmi ThermalRighta i stavi na njega neki jeftini 80mm vent na nekih 2500RPM....pa kad se skupi para uzmi papsta ili enermaxa od 92mm.....vjeruj mi nećeš požaliti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Kao sto je Mental rekao, ako ti ne stane Zalman, onda definitivno Trermalright + neki vent. Bilo bi bolje da je 92mm, ali i 80mm će zadovoljiti potrebe, ali ćeš imati nešto veću buku. Ako te to ne smeta onda dalje nemoj ni razmišljati i ubodi to, nećeš požaliti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Hehe, kupi Volcano 9 ... ![]() Sad ozbiljno. Ja sam taj koji prodaje V9 na newsima i vidim da si i tu postao isto pitanje. Moja preporuka je da kupiš hladnjak koji Isus prodaje. Malo je skuplji, ali si miran jer je hladnjak mrcina od pol kile bakra i tihim ventom koji hlade više nego efikasno. Jeftinija opcija je Igloo za 60 kn, hladi bolje od V9 pri niskim okretajima te je tiši, ali nažalost, ne može ga se ubrzati kad treba jače hlađenje. Gabre je zadovoljan sa tim hladnjakom. A uvijek možeš isprobati ovaj V9 i vidjeti jel to ono što tražiš. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|