|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Celeron ima 65°C
očistio sam hladnjak od prašine, vratio ga i instaliro sam everest tek tolko da vidim kolka mu je temperatura, a on mi pokaže 65°C. otišo sam kupit termalnu pastu kupio sam neku za 20 kn u vemilu, Ceramique by Arctic Silver očistio sam staru pastu alkohohlom i stavio novu temperatura je opet 65°C zatim sam ponovo skino hladnjak i stavio još malo jer skoro nije dodirivala hladnjak i opet ista temperetura. šta bi trebo napravit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Čekaj, 65°C je u idleu ili pod opterećenjem? Pastama treba neko vrijeme da postignu maksimalnu učinkovitost... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Možda te i senzor malo zeza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Jesi li ti siguran da si vratio taj hladnjak nazad kako treba, da ti senzori dobro pokazuju (pipni rukom hladnjak pa napisi kakav je, hladan, topal, vruć)? BTW Ta pasta koju si kupio je među boljima na našem tržištu.
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
kada igram onda je između 65 i 70 a kad niš neradim onda je oko 55 do 60 stupnjeva Citiraj:
stegnuo sam ga dobro tako da se ništa neklima s kojim bi još programom mogao vidjeti kolka je tempretaura proca? možd everest krivo poazuje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Vidi šta kažu na stranici od proizvođača.Možda ima kakav update biosa za to. Ako fizički osjetiš da to ne "kuri" i da ti sve ostalo radi OK nema bojazni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|