|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
D-link DAP 1160 pomoc!!
Trenutno koristim Wirless internet standardno preko bezicne mrezne kartice.. (vanjska anetena- kabal-wireless kartica) Sad sam nabavio sebi AP i zamijenio bih tu svoju karticu sa ovim AP-om.. Imam d-lnik DAP-1160 AP koji je spojen na PC mreznim kabelom Ovaj AP se moze konfigurarati kao : AP, AP Client, Bridge, Bridge with AP, Repeater, WISP Client Router, WISP Repeater. Zanima me jel mogu ja koristit bezicni internet sa ovim AP-om bez dodatnog routera na desktop racunalu i na laptop racunalu? Internet mi radi na desktop racunalu kad ovaj Ap stavim u AP Client mod. Pokusao sam da ga stavim u WISP client router mod i WISP Repeater mod . Al nije nest radilo, pa bih vas molio,ako neko moze da pomogne i da mi pojasni kako da nastimam ovaj AP da radi ... (da dijelim svoju wireless konekciju na vise racunala, zicno i bezicno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
U AP Client modu uređaj glumi običnu bežičnu karticu (istina često puno bolja od obične) i žično spojen komp vidi mrežu (to je ok). Da bi u igru dodao lap probaj Bridge with AP. Komp opet žično bi trebao na net a lap sa svoje bežične neka lovi AP. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ne radi to..., jer nemoguce je da se ja spojim na AP od svog Wireless ISP-a, mozda bi pomoglo da nabavim jos jedan Wireles router pa da vanjsku antenu spojim u njega a onda utp kablom u svoj AP.. pa da onda probam podijelit Wireless konekciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Šta, kad postaviš Bridge mod sa svojim Wireless ISP-om neradi (bit će nemaš autorizaciju za spojit se)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ma nije to majstore ![]() ![]() ![]() Procuio sam je njega dobro prije neg sto sam ga kupio i reko to je to... a jest vraga kad sam ga ja donio kuci i spojio nece da fercera u ona zadnja dva moda... al sad je ok ![]() Hvala , i Tebi, sto si pokusao rijesit ovo... budi pozdravljen! .. a ja sam ostavio otvorenu svoju mrezu posto imam flat pa nek se i susjedi malo razvesele mada oni sve misle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
da ih cojk hoce zahebat, kad im ponudi nesto ovako il bar da malo ucestvuju u mom mjesecnom racunu za flat,, ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|