Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.09.2008., 20:31   #1
yowitza
Registered User

Datum registracije: Sep 2008
HP 6830s

Bok,

namjeravam si kupiti notebook koji će mi biti zamjena za desktop, a pošto ne pratim sve tech stvari dali bi mi netko mogao pomoći i odgovoriti kako bi otklonio sve sumnje i odlučio se na kupnju?

Evo ovako, konfiguracija je sljedeća:

6830s, FU358ES, Intel Core 2 Duo Processor T8400 (2.26 GHz, 3 MB L2 cache, 1066 MHz FSB), 17.0 WXGA+, ATI Mobility Radeon HD 3430 graphics with 256 MB video memory (512 MB HyperMemory), 4096MB DDRII 800MHz 2 DIMM, 250 GB 5400rpm, LightScribe DVD+/-RW DL SuperMulti - Fixed, Bluetooth Module, Intel 802.11 a/b/g mini-pci card, 6-cell Battery, Touchpad, Integrated Modem 56 Kbps, jamstvo 12 mjeseci, FreeDOS
4 USB 2.0 ports, VGA, stereo microphone in, stereo headphone/line out, power connector, RJ-11, RJ-45, VoIP ready - integrated VGA webcam with integrated microphone + torba + miš

i vidim da nema S-video izlaz a htio bih da ga mogu spojiti i na komp, pa pitam jeli netko zna kako spojiti tv i ovaj notebook s postojećim izlazima.

Hvala
yowitza je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2008., 21:12   #2
igor106
čuđenje je početak znanja

Datum registracije: Aug 2008
Teoretski može. Ima takvih adaptera
Ovdje možeš vidjet sliku
A ovdje možeš kupit.
Postoji kvaka. Ako grafička ne proizvodi kompatibilan Svideo signal, teško da bi adapter pomogo. Trebao bi googlat da li taj ATI na nekim laptopima daje Svideo signal. Ako daje, onda kupi adapter i vozi.
Ako ne, onda si napravi sam
VGA na SCART
A ako insistiraš na Svideo, onda pogledaj ovdje
Nije nešto previše komplicirano, ali ako nisi dosad radio s lemilicom onda traži negdje ovo.
BTW, kako je u Varaždinu? Planiram se preselit tamo.
igor106 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.10.2008., 07:37   #3
yowitza
Registered User

Datum registracije: Sep 2008
Hvala Igore na objašnjenju

A što se tiče tvog pitanja za život u Vžu....pa ovdje ti je super....radio sam godinu dana u Zagrebu i bila je katastrofa jer se radi cijeli dan, nalaženje na kavi je ogroman dogovor, odlazak lječniku-uzimanje dana godišnjeg i sl, a Vž je malo selo, opušteno, većinom ljudi rade od 8-4 i kasnije odmaraju....najjeftinija grad za život po statisikama...sve u svemu dobar izbor.

Pozdrav
yowitza je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno