|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
(riješeno) Ne prepoznaje HDD
Ne prepoznaje mi novi HDD. On je Sata, a vec jedan mi je spojen na Ata prikljucak, je li moze to bit razlog??? Edit:Prepoznaje ga u biosu i pri podizanju winsa, al ga nema u my computer... Zadnje izmijenjeno od: lujito. 29.09.2008. u 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ne prepoznaje ga u BIOS-u ne vidi tvoj HDD?Ili ga vidis u BIOS-u a ne vidis ga u windowsima?O kojem se HDD-u radi?Predpostavljam da je WD640 GB jer si otvorio tempu na tvrde diskove za preporuku izmedu njega i seagaeta pa si rekao njega kupit,pa pogledaj ovu temu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=120591 znaci provjeri jumper.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Ljudi ne pomaze. Vidim ga u biosu vidim ga u device manageru al u my computer nikako! Provao sam sa jumperom na sve 4 pozicije na hd al sve je isto. Cak sam mjenjao i jumper na ovom ATA disku sta je vec spojen al ne pomaze. Kad idem pomocu ovog tutoriala zapnem na wizardu kojeg mi ne otvara...sta dalje?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad sam zaobisao wizard i samo formatirao disk, ostavio sve na jednoj particiji i sad ga napokon nalazim i u my computeru.Hvala na savjetima ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|