|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Hladnjak na rupe oko socketa A
Imam matičnu na kojoj su mi pukli ona tri mala pipka sa svake strane na socketu. Radi se o socketu A. Da li postoji kakav hladnjak (za socket A) koji se montira na one rupe oko socketa ??? Gdje se to može kupit ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Re: Hladnjak na rupe oko socketa A
Citiraj:
zalmana imaš posvuda, TR imaš u linksu neznam postoje jeftiniji cooleri s tim načinom montaže |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() po cijeni vidim da pucaš na SLK 800u.....odličan cooler bolji od bilo kojeg thermatake, glacial, spire i inih coolera...bubni gore papsta/enera/ys tech od 80mm pa da vidiš kak drži proc na 1.7-1.75V ispod 50°C full load (prime bar 3-4 sati) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
zalman je skup ali to ti je investicija za par godina a sve druge komponente ti izgube 60-80 % cijene kad se odlučiš prodat |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Da Da Sve je to u redu, ali ja netrebam hladnjak koji hladi Athlon 64 već XP1700. Stvar je ovakva .. imam vodeno hlađenje s kojim sam slučajno strgao one pipke na socketu. Od te matične slažem sestrični komp i tražim neki hladnjak koji bi joj bio dobar. A da ide na rupe ! hEhE ... Sestrična mi ima 8 godina !!! ... i da joj stavim Zelmana : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
pa šta nisi odmah reko o čemu se radi da ne ispadamo budale,da sestrična ima 18 godina vjerovatno bi i trebao zalman da je ohladi kužiš? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
A sad da vam spustim. Vi govorite o pasivnim, a ne aktivnim coolerima Evo vam ga na : lol2 : na kvadrat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|