|
![]() |
#1 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
DFI Lanparty P35-T2RS
evo ovako, stavio sam najnoviji bios, rebootao i sve ok, ali sad kad dignem fsb na 350mhz i množitelj stavim na 9, nikad ne zapamti te postavke, nego kad se dignu windowsi odmah vrati sve na defoult..... ![]() ....dal je potrebno napravit clear CMOS ? ili koja druga caka ? |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
jel sejvaš te postavke prije izlaska iz biosa? što ti piše prilikom POST-a ? jel piše stock frekva ili te koje si stavio? (kada se boota pc stisneš tipku tab i gledaj, nekad treba i uslikati pa gledati fotku jer brzo prođe..) vjerujem da je bios sličan onome iz UT verzije. (UT P35 T2RS vs DK P35 T2RS) recimo: http://forum.pcekspert.com/showthrea...56#post1038356 (tu imaš DETALJNO objašnjeno što je koja opcija u BIOSU, sa strane iskusnog korisnika, mnogo toga nema u priručniku, pa čitaj ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 12.09.2008. u 20:56. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
sam svoj aka
|
događaju se neke jako čudne stvari, pratim situaciju u Cpuz-u i u jednom trenutku je multi 9, a u jednom 6....Fsb stalno ostaje isti i napon se lagano mijenja s obzirom na frekvenciju... ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
OMG pa to je normalno, nemoj biti takav n00b, evo još jedan link pa čitaj: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=88200 Citiraj:
![]() |
#7 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ja bih dijelio banane za ovakve postove ![]() ![]() Imaš duhove koji ti mjenjaju množitelj. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
sam svoj aka
|
Citiraj:
![]() ....i uostalom prije flashanja biosa mi se to nikad nije događalo... ...ali ok, nisam znao prije za ovaj Eist i C1E, pa hvala na objašnjenju..... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Daj ne slini, jedno vrijeme si dan i noc trollao sa svojom novom buducom konfom i kako ces ju klokenisati do ubera i jaja, a nemas blage veze da moras ugasit mijenjanje mnozitelja procesora sto je prva operacija koja se gasi kod intela, ako hoces klokenisat i biti spic papak. Bitno da ti imas E7 i nesto na 3.XXX gigahercova, ma LoL i LoL i ROFLMAO. LOLek i Bolek ![]() Ban, ako se mene pita ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Mislio je da je sticky oznaka za zvaku. A on ne zna hodati i zvakati zvaku ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|