|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
2 grafe neće zajedno
imam gigabyte ga-73pvm-s2 ploču koja ima nvidia gf7100 integriranu, i ima vga i dvi portove, i to trenutno koristim za 2 monitora. danas mi je od jednog člana foruma stigla radeonka x300, pasivna, slaba kartica niske potrošnje kakvu sam i htio, a ima tv out. mislio sam super, preko vga ju spojim na lcd tv, preko tv outa na crt u drugoj sobi. ali Qrac. onog trena kad ubodem karticu u slot, windowsi mi na oba monitora (koji su spojeni na ploču) prebace rezoluciju na 640x480 @4 bita, i mogu se slikat. nakon instalacije drivera za x300, sistem se više ne želi bootat. kad spojim monitore na x300, oni rade i rezolucija je nakon malo muke ok, ali to nema smisla koristit. mogao sam si i mislit da ati i nvidia neće htjet radit skupa, ali jbg. sami problemi s tim kompom. imate li neku ideju kako da to ipak upogonim? u biosu je podešeno da prvo inicira onboard vga jer u protivnom nemam slike dok se windowsi ne dignu do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Bilo bi ti najpametnije uzeti jos jednu 7100 karticu (ili barem nek je nVidia). http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi Ja imam 8800GTS i 6200TC i uredno rade i mogu isfurati to sto ti zelis. Doduse ne mogu ti 100% potvrditi da ce ti sve raditi, pa ako mozes od nekoga nakratko posuditi kakvu low end nVidiu, bilo bi najpametnije da isprobas prije dodatnog troska.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
low end sam i htio, šta slabija to bolja, jer će se manje zagrijavati, a mora bit pasivna. ova x300 se samim time šta je uštekana ugrije kao luda, ovako po prstima barem nekih 60 stupnjeva. otvorit ću temu na tržnici. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|