|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
(riješeno) Kod unosa teksta otvara se help prozor
čudna stvar mi se događa već duže vrijeme: prilikom kucanja bilo kakvog teksta, u bilo kojem programu, nakon nekoliko slova ili znakova, otvori se help prozor i tami se nastavi ukucavanje znakova...to me strašno živciralo, pa sam napokon reinstalirao windows, misleći da je zaražen nekim gamadima, kad ono...opet isto! neznam više u čemu je problem, da nije u tipkovnici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mijenjaj tipkovnicu, vjerojatno tipka F1 negdje radi kontakt. Dobrodošao na PCE forum. Pravila pročitaj pothitno... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
sad kužim da sam pogriješio u naslovu, sorry... probat ću sa novom tipkovnicom, hvala na odgovoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
hura, uspio sam, hvala na jednostavnoj ideji, koja mi uopće nije pala na pamet...staro je pravilo koje često zaboravljamo je da ako auto neće upalit, prvo provjeri da li ima goriva, a tek onda ga vozi k majstoru... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|