|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Send error report....DA I !?
Jucer sam normalno igrao CM 03-04 ali danas mi zbacuje error. I kada mi dode ono send ili dont send error ja stisnem send i spojis se na net. Ispise: PREPARING THE ERROR REPORT CONNECTING TO SERVER CHECKING FOR STATUS OF THIS PROBLEM I NA KRAJU CLOSE I ERROR REPORTING COMPLETED I DA SE KAO SADA MOGU DISKONEKTATI SA NETA. I sta sada dalje kada je on to napravio di mogu pogledati taj svoj error reporting... Probao sam igru ponovo poslije toga pokrenuti ali dogada se ista stvar.Nista nsiam dirao od jucer...
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
pokusavam se sjetit... mislim da moras imat neki mali prog, dodatak za taj error reporting koji te onda odvede na neku stranicu koja je kao analysis report ili nesto - u 100% dosad meni nije nista pomoglo znam ja vise sta se dogodilo nego oni... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Da to si ti i mozda znas vise nego oni ali JA....nemam pojma... Jucer sam normalno igrao a danas error se dogodi na 20.12.2005 u 18h i nece dalje. Drugi loadi mi rade normalno...
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ja sam jedanput poslao taj report, i cak mi je rekao da nesto ne valja sa mreznom karticom. I uistinu, skinuo nove drajvere s neta i sve radilo za 5. Naravno, to je jedan slucaj od onih 100 kad nisam ni isao na net zbog error reporta ![]()
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
samo sam htio rec da su vrlo male sanse da ti ponude konkretno rijesenje - ovo sta je miato napravio za to mu uopce nisu bili potrebni ni oni is MS jer je sam trebao imat sve najnovije drviere odma instalirane - a oni ce uvijek savjetovat da se najnoviji driveri instaliraju bez obzira na problem pogledaj 1 - ovo 2 - pa ovo
![]() |
#9 |
Bloodshed Protected
Datum registracije: Aug 2004
|
Preporuka
Skini sa neta program reg healer ocisti reg i problem rješen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
pothead
Datum registracije: Jul 2004
|
a može biti i da si preopteretio save game slot... npr. Fallout sam freak i spremam igru svakih par minuta, nakon nekog vremena nakon load game igra radi 2-3 minute i zatim se sruši. isprazni jedan save game slot i u njega usnimi zadnje gdje si stao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|