|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
No connecting
Monitor od frenda - Belinea - uštekan normalno, sve kao OK, ali stalno javlja da nema konekcije??? Kad pokrenem komp, vidi se da se sistem počne dizati, ali monitor i dalje ne hebe živu silu.... Promjenio sam grafulju sa AGP(ATI) na neki stari ISA slot, pritiskao konektore.... ali ne pomaže - iako mi se čini da i nije do grafičke nego nekaj drugo - ali KAJ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: No connecting
Citiraj:
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Mozda je puknuo koji pin na konektoru od monitora (za VGA), ili je kabel u prekidu! Probaj sa drugim monitorom! Sto ''kaze'' kontrolna lampica od monitora?? Jel blinka stalno, ili povremeno i sl??
![]() |
![]() |
#4 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Trebalo bi u biosu izabrat da boota sa PCI grafičke, a ne sa AGP da ti uspije bilo kakva muljaža sa PCI (ne ISA) karticom. Probaj resetirat bios, pa ti možda i proradi sa ISA karticom jer je na defaultnim postavkama biosa stavljeno da najprije provjerava prisutnost PCI grafičke
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo da ne ostanem dužan... Thanks svima na pomoći - daklem kao prvo trebalo je resetirati ploču jer je to ona stara sa slot 1 utorom, a proc se malo rasklimao i djelimično izvukao iz utora, a potom je trebalo i promjeniti konektor koji se ušteka u grafičku jer je kabl izgleda bio precvikan... sad sve radi OK - recimo..... Naime sad ploča javlja (AWARD bios) da ne valja nekaj s procesorom.... tuli kao hitna u ponoć - probija uši, pa sam iščupao konektor za sistemski zvučnik, no Windowsi se normalon dižu i radi sve kako treba, osim kaj ploča ne očitava temperaturu procesora - javlja da je temperatura 0 stupnjeva (možeš misliti...) Dakle da li ploča cvili zato kaj ne viti temp proca ili je nekaj drugo u pitanju... BTW uštekao sam i drugi proc u slot, ali ploča i dalje TINU-NINU...??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|