|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Monitor ne daje sliku
Evo imam: maticnu asus17v600-x ram ddr400 512mb Patriot cpu sempron 2600 gpu fx5200 128mb Problem je da kada upalim komp nema slike, je li do graficke, maticne cpua sta bi moglo bit? Sry mod ako ima negdje slicna tema nisam ju nasao,ak ima nek ovu slobodno obrise;=) Zadnje izmijenjeno od: BeroVK. 02.09.2008. u 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Vrte se svi ventovi pa nema slike?Provao si zamjenit grafu,kabel od monitora kojim kabelom spajas grafa<>monitor?Probao si napravit CCMOS?Koje je napajanje u pitanju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jel ploca/pc speaker bipaju?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I je li HDD LED-ica treperi nakon uključivanja kompa?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Napajanje je codegen koje uredno radi u kompu iz moj komp, probao sam clear cmos, ima beepova(cim upalim beeeppp ne prestaje pistati) , spojeno vga kabelom sa monitorom, danas cu probat drugu graficku pa javim, hdd ledica treperi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Probao sam drugu graficku ne radi, znaci ili je procesor ili je ploca. Sry zbog spama zabunio sam se. Rijesen problem sve baceno u smece ![]() Zadnje izmijenjeno od: BeroVK. 05.09.2008. u 09:43. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|