|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
ATi i OpenGL performanse?
Sad trebam nekoga da mi objasni da li je zbilja Ati (R350/9800 preciznije) toliko loš u OpenGL aplikacijama poput Maye i 3D Studio Max. Što preciznije, to bolje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: ATi i OpenGL performanse?
Citiraj:
Ukratko-kaj se tiče Maye i Maxa, ATI je već otprije godinu dana izbacio neke stvari iz "normalnih" drivera pokušavajući natjerati ljude da kupuju FireGl grafe. Čak je jednom prilikom i Terry Makedon izjavio jednom korisniku koji se žalio na perfomanse i probleme u Mayi da ako hoće pošteno raditi nek kupi FireGL... Za Max npr. tak i tak trebaš optimizirani driver, a imaš ga za recimo FireGL X1 tu http://www.ati.com/support/products/...=11&submit.y=5 Već sam par puta objesio link i uputstva kako modati ATI vulgaris u FireGl, lagano je za napraviti a uštedi se hrpa perja ![]() A "regularni" GL driver je koliko je meni poznato u fazi izrade i poboljšanja(kaj se tiče 4.8 verzije drivera. ATI je malo zapustio GL ali su se sad ulovili posla. U biti i nije toliki problem napraviti brz GL driver za npr. Doom III, problem je napraviti i brz i kompatibilan a da je manji od pet megi. Ja sam imao jedan poseban GL wrapper za UT i u GL-u je išao ko gluha svinja ![]() Dakle stvar stoji ovak-posla su se primili, bit će bolje.(GL igre) Za rad u profi programima modaj u FireGL i sve ok. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: ATi i OpenGL performanse?
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: ATi i OpenGL performanse?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Re: Re: ATi i OpenGL performanse?
Citiraj:
![]() ali u principu se radi o drajveru kada bi fire gl driver uključili u cataliste dobio bi otprilike to kaj dobiješ soft modom nažalost iz nama dobro poznatih razloga neće naravno to napravit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Hvala svima na odgovorima! ![]() |
![]() |
![]() |
|