|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
problemi s kingmaxom
imam vistu na kompu i za sada 2 gb rama KINGMAX na 800, podjeljeno na 2x1 gb, sada dodajem još toliko i nikako se ne podudaraju, komp se gasi, javlja erore a ram je identičan???što dalje??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prvo Memtest samo sa novom memorijom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Prvo - ne bi bilo na odmet napisati i ostatak konfe... Drugo - to što ti se događa, malo je češći problem u zadnje vrijeme. Naime, i osobno sam primjetio da u zadnje vrijeme sve-kompatibilni kingmax i nije više toliko kompatibilan. Čini mi se da je cijeli problem nastao u 1066 chipovima, koji se sada vjerovatno štancaju i na 800 module... Naime, dotični nisu kompatibilni baš sa svime, pogotovo out of the box. Probaj stavit zadnji bios na (Gigabyte?) ploču, te isprobaj stabilnost samih novih modula, bez starih...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ista stvar se događala meni.imao sam 2 gige i kupio još 2 koje su trebala biti kao potpuno iste no nisu.ista stvar restartanje blue screen memtest prošo bez problema.rješenje je bilo da je prijatelj donio iste 2 pločic i kombinirali smo pločice dok nismo dobili kombinaciju koja se ne kolje.ako imaš nekoga sa istim ramima probajte se mijenjat možda se skrumpirate kao i ja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|