|
![]() |
#1 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
(riješeno) Slike mi se izbrisale sa digitalca
ovak, sinoć sam slikao po klubu za sajt, imali smo posebne goste iz vegasa i ispuco sam pun k slika i napravio par jebenih videa. iduci dan sam osao u birc sa digitalcem da ekipi pokazem slike. i tak malo smo slikali okolo i zajebavali se. i jedna cura pita da malo slika i ja joj kazem nemoj, i ona opet pita i tak se par puta ponovilo to i uzela digitalac i pocela slikat i ispuca 22 slike. idem ja upalit digitalac i vidim da ima samo te zadnje 22, pogledam memoriju kartice i piše je zauzeto 370 mb memorije, što znači da su vjerovatno slike tu al se nemogu vidjet, ni na kompu ni niš. eh sad, jel možda znate kako da vratim te slike jer su mi od velike važnosti-to nam je bio najveći parti koji smo imali dosad i to bi nam bila predobra promocija. ajde ako znate kak vratit slike molim vas pomozite hvala
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Probaj stavit u drugi fotic karticu ili kupi card reader za cca ~50kn pa probaj.Pricekaj ekipu za jos koj odgovor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da je netko tu na forumu uspio spasiti sa GetDataBack i da je bas nedavno bio topic... pa malo procackaj po forumu.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Instaliraj neki od file recovery programa i pokušaj onda. Recimo file scavenger i sl. Ako ti se foto ne prijavljuje kao mass storage, koristi čitač kartica.
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isto tako probaj Easy Recovery i Final Data Enterprise...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
eto uspio sam pola slika izvadit sa getdataback, al par videa su nestali i nemogu do njih, al dobro bitno je da imam slike... puno fala svima
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|