|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Dela se o Abit EQ , norton antivirusu i zone alarm pro! To troje se treba svaki put samo pokrenuti kd upalim komp ali nečeju tj. nikad skup. Ili se upali samo Zone alarm , ili se prvo upali norton pa tek kad pokrenem browser onda se pokrene i zone alarm , a abit EQ mi se u posljednje vreme opče neče sam podizati nego ga moram ja svaki put posebno. A najbolje je to kaj kad gledam u task manageru tam vidim da su svi programi pokrenuti ( norton , zone i abit eq) ali ih u traju nema a niti ne obavljaju svoju funkciju. Kaj bi to moglo biti?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Event Manager, Aplication log. Pogledaj i u kakvom su stanju servisi od tih programa, trebali bi se uredno dignuti prije aplikacija. Ako su stopani, ručno ih pokreni.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao prvo zna se desiti da se program ne pokaže u task baru a u biti radi. Probaj ga kilati u task menageru pa ponovo pokrenuti. Jedini problem je ako se to dešava s AV programima jer je onda moguče da neki virus koči podizanje programa. Abit EQ ti u biti i ne treba stalno raditi. Ja sam ga i isključio da se ne diže s windozima, a kad mi treba temp ili tak nešto ručno ga pokrenem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam isto mislil da je virus , ali mi je norton full updejtan i našel bi ga kad skeniram. A najbolje je to kad dolje enma okonice od nortona , u task manageru piše i čak u zone alarm piše da je antivirusna zaštita OK i da je komp zaštičen protiv virusa. Samo opet kad skidam poštu - obično je prije norton po 5 ili 6 virusa brisal automatski , a sad nič nego su samo attachmenti zaprti sa zone alarmom , dobiju svi onaj nastavak zlo ili tak nekaj. A more virus kroz to pobeči ili sam bez brige ? probal sam jenput pokrenuti attachmen ( i naravno nutra je bil virus ) i onda ga je norton tek skužil i obrisal.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|